tisdag 26 juni 2012

Im back again.....

Efter en kort tids uppehåll så är jag tillbaks... Har haft lite o göra, bla sökt ett nytt jobb,.... som jag dessutom fått : ))) Är oerhört glad och ser sååå fram emot att börja på min nya arbetsplats i oktober månad. Jag kommer dessutom att få jobba mitt i centrala stan och slipper således de nya vägtullarna(betalstationer) som kommer nästa år, då jag kommer att åka kollektivt. Det kommer att ta ca 14 min med bussen från mitt hem. Känns så skönt att få kunna göra något nytt efter mina 11 år på mitt nuvarande jobb. Men det är med lite blandade känslor som jag kommer att sluta dock... kommer givetvis att sakna mina gamla kollegor (som många gånger känns som mina systrar).... men , men det är dags som sagt att gå vidare till nya utmaningar som väntar mig

Har fått lite dille på att virka babyskor i alla dess former... Dessa två olika skor är inte klara än : Denna skall jag sy fast alla trådar på samt sätta dit en knapp till knäppningen på sidan..



                         Innan den övre blev klar så började jag på denna med knytning fram

virkade babyskor

Denna är "under cunstruction" 



  Lite nya garner av mitt favoritgarnmärke Järbo garn... 


Beställde denna färgglada boken från adlibris, fylld av härliga babykläder och plädar; Trots att mina barn inte längre är några babyn så är det roligt att virka babysaker... Jag får skänka mina kreationer till mina väninnor som blivit nyblivna babymammor istället.

 Om en vecka börjar min 4 veckor långa semester, önskar er alla en solig härlig sommar ♥ ♥ ♥





2 kommentarer:

Christel Wijk sa...

Så fina små skor. Önskar dig en skön semester. /Christel

skapa och inreda sa...

Så otroligt söta små skor :)