söndag 25 november 2012

Åh neeej.....

Nej detta är inte sant. Jag håller på och virkar en babykofta och har bara ärmarna kvar. Garnet tog slut och jag köpte 3 nya nystan av märket järbo syren. Det visade sig att färgen inte alls stämmer med det jag virkat. Trots att det är samma garn och märke. Enligt expediten så kan det skilja sig från de olika färgbaden och därför bör man spara etiketterna för att se serienumret på garnet. Detta visste jag sen innan men eftersom det aldrig hänt innan så brydde jag mig inte längre om att spara etiketten. Så nu får jag leta efter ett matchande garn i olika garnaffärer. Stön jag som ville virka klart koftan nu.

4 kommentarer:

Lina & Mia sa...

Hu vad jobbigt! Jag brukar heller inte tänka så mycket på det, men köper alltid för många nystan ändå ;)

Anki sa...

...... , Hädanefter skall jag också köpa flera nystan Lina. Eller åtminstone spara etiketten...Nu idag lyckades jag äntligen få tag på rätt färg från en garnaffär som hade ett gammalt parti av garnet. kram

carola sa...

Hej!

Vad tråkigt, typiskt :( Men koftan är fin och jag har virkat just den modellen massor med gånger och tycker mycket om den. Upplever att den blir mjuk och go och det passar ju till en liten baby =)

leila sa...

Dahlia längtar efter den. Eller rättare sagt, hennes mor. Kram Leila!