onsdag 10 november 2010

Virkad hårfön och locktång

Jag ville gå snäppet längre och virka något riktigt skojigt och annorlunda... så denna gången fick det bli en hårfön och en locktång i lite roliga färger :) Jag tänker skänka dem till min svägerska som har en frisörsalong. Hon kanske kunde hänga dem i skyltfönstret som dekoration?? Alla frisörer brukar ju annars ha hårprodukter o balsam som pryder skyltfönstrena så detta kunde bli en lite roligare dekoration och mer originellt.
Min son ville prova att föna sin mammas hår, :)

Jag testade att locka mitt egna hår...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Alla frisörer i stan kommer att bli avundsjuka på din systers skyltning- det är jag hundra på!

Anneli sa...

Dom är jättefina och man ser att det ÄR en locktång och inget annat ;). Barnen blir jätteglada när dom får "leka " lite med klubban och polkagristången så att föräldrarna kan plocka sitt godis utan problem. Ibland kan det vara svårt att få tillbaks dom, för dom är ju så "goda" tycker barnen. Så kan det vara.

vicky sa...

vilka otroliga virkade saker du har gjort!

Fröken Linda sa...

hihi vad du är uppfinsam. Trodde bara jag var galen och ville virka "hela världen". Och villken fin överraskning från din son. Grattis i efterskott på din dag :-)

Anki sa...

Tackar Linda : )

Kat sa...

Åh, himmel vad de var läckra! Jag gissar att alla barn som ser de här bara vill ha dem och leka med, inte bara låta dem sitta som fin skyltning. Är det ditt eget mönster? I så fall - kan man köpa det?
Kolla gärna in hos mig med! //Kat

Anki sa...

Hej Kat.
Visst är de läckra : ) Mina barn lekte frisör med dem det första de gjorde. Det är så roligt att virka annorlunda ting. Mönstret finns på etsy.com // Anki